Wilt u ook klant worden?

Vul dan uw gegevens in op dit formulier. Hierna nemen we zo spoedig mogelijk in.

Wij maken gebruik van de mogelijkheid om alle inkoopfacturen die u ontvangt, in te lezen in het administratiepakket zodat u (en wij) ongeacht de locatie waar u bent de factuur kunt inzien (of downloaden).

Hoe ontvangt u de inkoopfactuur?

  1. Per email. Dan kunt u deze mail doorsturen naar {{mailadmaxistratie}} of u vraagt aan uw leverancier om {{mailadmaxistratie}} op te nemen in hun mailbestand als cc. De factuur wordt dan automatisch ingelezen in het administratiepakket.
  2. Per post of op papier. Maak dan gebruik van de app "Mobile Capture" van CumulusPro. Deze app is in de Apple of Android store te downloaden. U dient in te loggen met de gebruikersnaam {{mailadmaxistratie}} met als wachtwoord {{wachtwoord}}

Met de app "Mobile Capture" van CumulusPro (deze app is in de Apple of Android store te downloaden) kunt u, nadat u ingelogd bent rechtsstreeks bonnen in de administratie laden.

  • Nadat u de app opent, kunt u een foto van de bon of inkoopfactuur maken.
  • Klik op bijsnijden (onderaan in het midden).
  • Vervolgens ziet u de voorvertoning, indien gewenst kunt u de foto spiegelen of een 2e pagina toevoegen. Hoeft dat niet te gebeuren, klik dan op pijltje naar rechts (rechtsonderaan in beeld).
  • U krijgt indexeren in beeld en kan dan kiezen uit bon (kassabon), factuur (factuur met duidelijk de leverancier in beeld) of Todo @ HeRa Finance (als u wilt dat wij iets controleren of een brief heeft ontvangen dat wij moeten beoordelen / lezen), na uw selectie klik op pijltje (rechtsonderaan in beeld).
  • Het document wordt vervolgens upgeload.
  • Nu kunt u een volgende factuur of bon inscannen!

Dus let erop, per bon of factuur de bovenvermelde of in video getoonde procedure volgen.

Zie voorbeeld van de app

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram